En Mudances i Transports CPT a València realitzem els treballs de muntatge i desmuntatge de mobiliari d’oficines. El nostre treball en este sector de l’economia, consistix en  facilitar el dels nostres clients amb una oferta de qualitat i competitiva. Ens avala una llarga trajectòria que ens ha dotat d’una gran experiència, ja que hem treballat amb grans entitats del sector públic i privat.

Sector públic entre els que es troben: conselleries, hospitals, universitats, teatres, comissaries, bancos….

Sector privat entre els quals trobem als principals fabricants de mobiliari d’oficina nacionals i internacionals, així com grans empreses que ens han confiat el muntatge dels seus mobles, bé nous perquè han reformat les seues instal·lacions, o bé a través de mudances perquè s’han traslladat de domicili.

montaje mobiliario Valencia Bankia mudanzas CPT Montaje Mobiliario oficinas Bankia Valencia Montaje oficinas bankia por Mudanzas CPT

En estos tipus de treball realitzem les operacions següents:

  • Muntatge i desmuntatge de mobiliari d’oficina: taules de treball, taules de reunió i taules de direcció.
  • Calaixeres, carreu, tot tipus de mampares, armaris metàl·lics, armaris portes persiana, armaris de fusta, mobiliari auxiliar i iluminación…
  • Aules universitàries.
  • Mobiliari de col·legis.
  • Arxius rodadors. …..

Muntatge i Desmuntatge: Arxius Dodadors

Archivos rodantes mudanzas valencia CPT 2      Montaje Archivos mudanzas valencia CPT

 

Els nostres operaris s’encarreguen de muntar les estanteries sobre bases mòbils que es desplacen sobre rails. Per a això disposem de les ferramentes adequades.

  • D’una banda muntem arxius rodadors nous manats directament per fàbrica fins al client. Normalment parlem d’organismes públics, hospitals, jutjats o grans empreses que busquen un orde i distribució òptims en l’arxiu o el magatzem, així com gran estalvi d’espai.
  • D’altra banda, hem traslladat per a empreses arxius rodadors. Per a això l’empresa ha adequat l’espai necessari perquè l’arxiu es puga desmuntar, traslladar i posteriorment tornar a muntar.Moltes universitats utilitzen este mètode com una forma d’estalvi d’espai i temps per a organitzar els seus arxius.

 

Muntatge i desmuntatge: Aules per a col·legis, universitats, escoles i teatres.

Montaje aula universidad valencia mudanzas CPT Montaje Aula en Universidad de Valencia Mudanzas CPT Montaje de Aula de Universidad por Mudanzas CPT

  • Ens encarreguem de desmuntar prèviament el mobiliari antic i portar-ho a ecoparc o abocador. Posteriorment es procedix al muntatge de les bancades i el seu ancoratge a sòl amb els mitjans oportuns.

També podrien interessar-li els servicis de: trasllat d’empreses, muntatge i desmuntatge de mobles en general, servei de guardamuebles,grua montamuebles, transport, etc. A més, comptem amb un servici especial de grua per a obres.

Poden obtenir més informació, visiten el nostre blog i podran veure els muntatges que realitzem habitualment. Poden obtindre més informació sobre “Mudances Oficines” i sol·licitar pressupost sense compromís, contactant amb nosaltres per telèfon en nombres 96.333.13.00 – 679 45 82 85, o a través del nostre formulari de contacte.