Empresa expertos en mudanzas de pisos Valencia

Els experts en mudances de pisos a  València Mudanza i Transports Cpt, realitza mudances de llar a València, poblacions al voltant de la ciutat de València així com a nivell provincial, a Castelló i Alacant. També fem mudances barates entre ciutats de tot territori nacional.

El nostre servei de mudances engloba des de petits trasllats interiors fins a mudances completes a la seva nova llar. Si  ho prefereix nosaltres embalem totes les seves pertinences, desmuntem i procedim al trasllat a la seva nova llar.

Gestionem amb la major delicadesa cada trasllat, perquè entenem que cada mudança necessita un tracte individual. El nostre objectiu és intentar que la mudança es converteixi en un mer tràmit, còmode i àgil. Un nou començament amb un bon record.

El procés s’inicia amb la petició per part del client d’un pressupost SENSE CAP COMPROMÍS. Un dels nostres comercials li visitarà al seu domicili, per a això li cridarà personalment i concertarà la visita, sempre ajustant horaris amb vosaltres.

En la visita comercial es tindran en compte una sèrie de factors que influeixen en el preu de la mudança, tals com el  mobiliari, aixovar,  objectes  personals, electrodomèstics…. El comercial anotarà tot el detall de les pertinences i a més estudiarà els accessos de l’habitatge, tant en la càrrega com en destinació.

Acabada la visita de presa de dades necessària per a l’elaboració del pressupost, el mateix dia se li enviarà bé per correu electrònic, o per telèfon  el pressupost . Si desitja realitzar la mudança amb nosaltres, sempre li demanem l’acceptació del pressupost per escrit.

Dins del nostre servei de mudances de pisos i llars podem distingir entre la petita i  económica  i les mudances integrals.

Petita mudança econòmica

mudanzas hogar economicasFem xicotetes mudances econòmiques de  pisos a  valència  a nivell local, provincial o nacional . Els objectes mes personals, unes quantes caixes, documents , roba i algun moble petit. L’operativa d’aquesta mudança és la mateixa. Una trucada per part del client i passem a veure-ho sense cap compromís i en moltes ocasions amb una petita relació per escrit  que ens envíen per correo electrònic o per telèfon  és suficient per poder fer-los un pressupost .

Per a això necessitarem que es posi en contacte amb nosaltres a través dels Telèfons 96.333.13.00 -679.45.82.85, o bé que ens mani un correu electrònic a info@mudanzascpt.es, o bé empleni el formulari de contacte i ens indiqui les adreces del trasllat així com una relació de les pertinences a traslladar. Després de rebre les dades, i si no tenim cap dubte li enviem un pressupost sempre per escrit.

Al moment accepti el pressupost se li facilita l’embalatge perquè el dia de la mudança pugui tenir-ho tot preparat, i es fixa amb vosté  horari, data i forma de pagament. Mudances CPT: experts en mudances econòmiques i barates  a  València .

Mudança integral

Servicio de mudanza integral valencia: para que no te agobies con la mudanza, nos ocupamos de todo.Servei de mudança integral a  valència: perquè no te preocupes de la teva  mudança, ens ocupem de tot.Avui dia per motius de treball i falta de temps molts clients acudeixen a nosaltres amb preocupació solament de pensar en la mudança. La majoria d’ells ni tan sols disposen dels caps de setmana per poder embalar i ficar en caixes tot allò que desitgen. Per això acudeixen a nosaltres perquè trobem la manera de fer una mudança, ràpida, còmoda i el més econòmica possible.

Mudances i Transports CPT S.L compta amb personal amb una llarga trajectòria en el sector, que realitzaran els següents treballs:

  • Embalaran amb anterioritat al dia de la mudança tot allò que no els sigui d’utilitat en el dia a dia.
  • El dia de la mudança traslladaran la roba des dels seus armaris fins als nostres armaris mòbils. Una vegada en destinació el primer que es col·loca és una altra vegada la roba en els armaris.
  • Després desmuntaran els mobles, els protegiran i procediran a traslladar-los al camió.
  • L’últim pas és carregar caixes amb els plats, gots …  i electrodomèstics , tot això ben protegit.
  • Una vegada en la nova destinació procedim a muntar novament els mobles i deixar tot col·locat.
  • Si és necessari tornem l’endemà per penjar els quadres i rematar petits detalls.
  • Amb el servei de mudança integral de Mudances CPT, vostè no ha de preocupar-se de fer res , de manera que  sigui per a  vosté un mer tràmit.

Altres serveis que posem a la seva disposició són els el trasllat d’empreses, muntatge i desmuntatge de mobles en general, servei de guardamobles,grua montamobles, transport, etc. A més, comptem amb un servei especial de grua per a obres.

Poden obtenir més informació i sol·licitar pressupost sense compromís, contactant amb nosaltres per telèfon en els nombres 96.333.13.00 – 679 45 82 85, o a través del nostre formulari de contacte.