Mudances València i Transports CPT, és una empresa donada d’alta en l’Ajuntament de València, i posseïm tots els permisos vigents per a la pujada de materials d’obra, així com permisos per a servicis de mudances. Mudances CPT, disposa de grua montamuebles fins a un 10 é pis, la qual s’utilitza tant per a mudances, com per a elevar material d’obra. Tenim elevadors de distintes altures per a fer el treball més còmode i segur. Amb ells les mudances es realitzen amb major rapidesa i amb menor cost per als nostres clients.

Grues montamuebles: obres i reformes

grua montamuebles valencia

La nostra empresa de mudances a València, Mudances i Transports CPT s.l. posa a la seua disposició, el nostre servici de grues d’obra homologades amb la itv corresponent per a poder pujar tot tipus de materials per a l’obra o reforma de la seua actual casa.

Prestem servicis a constructores, obrers, empreses de reformes, fusters, manyans, per a col·locació de pladur, baixada de runes … tot allò que s’ha relacionat amb una reforma o obra completa. Hui en dia en comunitats i finques, resulta complicat la utilització d’ascensors i escales com es feia antigament per a pujar este tipus de materials. En moltes d’elles està prohibit. El resultat en molts casos és el d’una successió de problemes i enfrontaments entre propietaris que acaba en denúncies i situacions desagradables.

Contractant el servici de grues d’obra han guanyat en comoditat, neteja i temps. Tot això es traduïx en qualitat de treball i estalvi econòmic.

Molts dels nostres clients ens pregunten quins passos han de seguir per a contractar esta grua a València? quina documentació he d’aportar? ….. Depenent del poble o ciutat on ens trobem treballant , la gestió varia, encara que la majoria dels ajuntaments estan treballant de forma semblant al de VALÈNCIA. Per això vos anem a explicar el procés.

Documentació per a permisos de Grua d’Obra i Grua Montamuebles

Grua montamuebles

Vegem el procediment que s’ha de seguir per a contractar una grua d’obra, grua montamuebles i elevador mudances.

  • Contacte amb Mudances i Transports CPT S.L: bé per telèfon en els números 96.333.13.00 – 679.45.82.85, per correu electrònic manant un email a info@mudanzascpt.es, o a través de la nostra web www.mudanzascpt.es polsant sobre el quadro “Solicite pressupost per a la seua mudança, visita sense compromis”
  • Després de una conversació telefònica, necessitarem direcció exacta del domicili on treballarà la grua. Passarà un tècnic per a verificar el carrer, accessos, possibles inconvenients i la manera més efectiva de resoldre’ls.
  • Si la grua pot treballar en l’emplaçament en qüestió, els sollicitarem el permís /licencia d’obra de l’ajuntament. Junt amb el permís d’obra, Mudances i Transports CPT, aporta la documentació de la grúa,seguros i la resta de papers que ens demanen en el departament de tràfic.
  • L’ajuntament de València sol tardar a contestar 10 o 15 dies laborals més o menys.
  • Una vegada visat el treball per l’ajuntament s’avisa a Mudances i Transports C.P.T i nosaltres ja ens encarreguem de retirar la taxa corresponent i arreplegar el permí
  • Estes taxes es paguen per servici realitzat i les establix l’ajuntament.
  • S’avisa al client i es fixa data i hora del servici. Mudances i Transports CPT s’encarrega personalment d’acabar la gestió, amb la senyalització i posterior contacte amb policia local.
  • Els informarem personalment de preus del servici i preus de taxes de l’ajuntament.

Altres serveis que posem a la seva disposició són els el trasllat d’empreses, muntatge i desmuntatge de mobles en general, servei de guardamobles,grua montamobles, transport, etc. A més, comptem amb un servei especial de grua per a obres.

Poden obtenir més informació i sol·licitar pressupost sense compromís, contactant amb nosaltres per telèfon en els nombres 96.333.13.00 – 679 45 82 85, o a través del nostre formulari de contacte.

 

Grua montamuebles y obras Valencia Mudanzas CPT