Transporte

Mudances CPT és una de les empreses de transport a València amb mes experiència en el sector dels transports i mudances internacionals. Comptem amb una flota de vehicles tots ells de diferents característiques per a realitzar càrregues a nivell nacional, així com transports internacionals. En Mudances i Transports CPT tenim transportistes amb molta experiència. Hem realitzat rutes per tota Espanya i pertanyem a diverses associacions d’empreses de transport i mudances com FEDEM i FVET entre altres.

Oferim als nostres clients en tots els nostres transports tant a nivell nacional com internacional, una gran qualitat de servici i màxima exigència, oferint una puntualitat rigorosa tant en l’arreplega com en l’entrega del material, segur de roturas… tot per a conseguir  la total satisfacció dels nostres clients.

Entre la nostra flota de vehicles comptem amb els tipus següents: furgonetes, camions plataforma, camions de diferents caixes i mides, camió grua, camió caixa tauliner, camió capitonat per a protegir els mobles, plataforma elevadora, etc.

Realitzem transport de pallets, motles, fusteria, etc. Possibilitat de càrrega lateral, amb pont grua.

Altres serveis que posem a la seva disposició són els el trasllat d’empreses, muntatge i desmuntatge de mobles en general, servei de guardamobles,grua montamobles, transport, etc. A més, comptem amb un servei especial de grua per a obres.

Poden obtenir més informació i sol·licitar pressupost sense compromís, contactant amb nosaltres per telèfon en els nombres 96.333.13.00 – 679 45 82 85, o a través del nostre formulari de contacte.