Mudanzas CPT Valencia

La nostra empresa de mudances a València, Mudances CPT va néixer fa més de 30 anys. Som unes empresa dedicada al sector del transport i mudances a València que realitzem tot tipus de mudances.

Realitzem mudança de llar, trasllats i serveis a empreses, muntatge i desmuntatge de mobles en general, servei de guardamobles, grua montamobles, transport, etc. A més, comptem amb un servei especial de grua per a obres.

Treballem a nivell local, provincial, nacional i internacional.

Mudances i Transports Cpt , realitza mudances de llar a València , poblacions al voltant de València així com a nivell provincial, Castelló i Alacant.
També fem mudances per tot el territori nacional. Particulars que decideixen traslladar-se a una altra província, Madrid, Barcelona, Galícia, Astúries, Sevilla, Almeria, Múrcia … personal directiu d’empreses, funcionaris al servei de les institucions de l’estat, que per motius de treball han de recollir les seves pertinences i muntar una nova llar a una altra zona d’Espanya. Així mateix, també realitzem mudances internacionals.

La nostra Filosofia i Objectius

La nostra filosofia és que el client tingui una mudança sense complicacions, sense que aparegui cap problema o imprevist, oferint a tot tipus de clients un servei i una atenció excepcional i personalitzada. Per poder dur a terme el nostre treball amb èxit, comptem amb els millors professionals del sector, els quals li assessoraran a tot moment i s’encarregaran que la seva mudança o trasllat sigui totalment satisfactori.

El nostre objectiu és intentar que la mudança es converteixi en un mer tràmit, còmode i àgil. Un nou començament amb un bon record. Per a això, gestionem tots els tràmits i permisos administratius que comporta una mudança.

Els serveis que oferim als nostres clients

Per poder dur a terme el nostre treball amb èxit, comptem amb el compromís i l’experiència dels nostres empleats, els quals porten molts anys realitzant mudances i trasllats, així com una extensa i renovada flota de vehicles capaç d’adequar-se a tot tipus de circumstàncies i que garanteixen una mudança fàcil i sense complicacions. Al llarg de la nostra trajectòria hem realitzat mudances per a empreses i particulars a València i la resta de la geografia espanyola, així com mudances internacionals. La fidelitat dels nostres clients ens avala. Confiï en Mudances i Transports  CPT (Pertanyem a l’associació d’empreses de mudances FEDEM), i la seva satisfacció estarà assegurada.

Entre els principals serveis que posem a la seva disposició són els de: mudança de cases, pis i llar, el trasllats empreses o mudances d’oficines, muntatge i desmuntatge de mobiliari d’oficines , servei de guardamobles, grua montamobles i grua d’obres, transport, etc. A més, comptem amb un servei especial de grua per a obres.

Poden obtenir més informació i sol·licitar pressupost sense compromís, contactant amb nosaltres per telèfon en els nombres 96.333.13.00 – 679 45 82 85, o a través del nostre formulari de contacte.